Twitch SUBATHON Nedir? Twitch SUBATHON Rekoru Hakkında Detaylı Bilgiler

Twitch SUBATHON, günümüzde oldukça popülerleşen bir içerik biçimidir. Twitch yayıncılarının son zamanlarda sıkça yaptığı bir içerik olan Twitch SUBATHON yoğun bir ilgi görmektedir. Bu yazımızda izleyicilerin merak ettiği Twitch SUBATHON ile ilgili bütün soruları yanıtladık.

Twitch SUBATHON Nedir?

Twitch SUBATHON uygulamasına bir Twitch yayın yapma maratonu denilebilir. Yayıncıların uzun süreli yayın yaptığı Twitch SUBATHON içeriğinde ilk olarak belirli bir zamanlayıcı konulmaktadır. Twitch kanalına her abone olan kişi bu Twitch yayının süresini uzatmaktadır. Popüler yayıncılar bu süreyi 30 saniye yaparken; popüler olmayan yayıncılar daha uzun süreler koymaktadır. Aboneliği yanı sıra bağış ve bit gibi farklı bağışlara da yayıncılar süre ekleyebilmektedir. Özellikle hayır kurumlarına bağış amacıyla yüksek bağış barı açan yayıncılar, bu barın dolmasıyla daha uzun süreli yayın yapmaktadırlar.

Twitch SUBATHON Rekoru Hakkında Detaylı Bilgiler

Ludwig Ahgren isminde bir Twitch yayıncısı geçtiğimiz ay Twitch SUBATHON maratonuna başlamıştı. Yaklaşık olarak 2 gün sürmesi beklenen bu yayın izleyiciler tarafından yoğun ilgi görmesinden dolayı 30 gün sürmüştü. 30 günlük yayın içerisinde toplamda 269.155 aboneye ulaşan Ludwig Ahgren tüm zamanların en çok aboneye olan yayıncı rekorunu kırmayı başladı ve Tyler “Ninja” Blevins ismi verilen Twitch yayıncısının rekorunu kırmayı başardı. Ludwig Ahgren bu 30 günlük yayın içerisinde yemek yedi, uyudu, oyun oynadı ve çeşitli etkinlikler yaptı. Günlük hayatını aktardığı bu Twitch yayını birçok yayıncının Twitch SUBATHON adı verilen etkinliğe başlamasına sebep oldu.

Teknoloji ve oyun hakkında daha fazla içeriğe ulaşmak için teknobiyom.com‘u ziyaret edin. Ayrıca daha fazla haber için Instagram, Facebook ve Twitter  hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.