LoL Urf Modu Ne Zaman Gelecek? 2021 – Güncel

LoL, rekabet ortamının oldukça yüksek olduğu oyunlardan bir tanesidir. Bunun yanı sıra Riot Games tarafından düzenli olarak oyuncuların keyifli vakit geçirmesi için getirdiği bazı oyun modları bulunmaktadır. Oyuncuların bu modlar arasında en sevdiği ise şüphesiz URF’tur. Eğlencenin hat safhada olduğu bu oyun modunda, rekabetçi moddan farklı olarak birçok özellik bulunmaktadır. Oyuncuların en sevdiği modların başında gelen URF, sürekli olarak League of Legends’ta oynanabilir halde olmadığından dolayı, oyuncuların bu eğlenceli oyun modunun bir daha ne zaman geleceğini merak etmektedirler. Bu yazımızda LoL Urf modu ne zaman gelecek ile ilgili detaylı bir içerik hazırladık.

LoL, günümüzde MOBA oyun severlerin en çok tercih ettiği oyunlardan birisidir. Bunun yanında MOBA oyun tarzını sevmeyen kişilerin bile arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için oynadığı oyunlardan birisi olan League of Legends, günümüzün en çok oynanan oyunları arasındadır. Bunun nedenleri ise oyunun yüksek derecede rekabet içermesi ve bazı eğlenceli modlarının bulunmasıdır. Bu eğlenceli modlardan birisi olan, LoL Urf modu belirli aralıklarla Riot Games tarafından oyuna eklenmekte ve oyuncuların daha keyifli vakit geçirmesi sağlanmaktadır. Ancak Urf modu sürekli olarak oyun içerisinde kalmadığı için, oyuncular bir daha LoL Urf modunun ne zaman geleceğini merak etmektedirler. Yazımızın devamında LoL Urf modunun ne zaman geleceğini sizlere açıkladık.

LoL Urf Modu Ne Zaman Gelecek?

LoL Urf modu geçtiğimiz aylarda League of Legends’a eklenmiş ve uzun bir süre oyuncuların oynaması için aktif olarak kalmıştı. Tekrardan gelmesi beklenilen Urf modu için oyuncular oldukça heyecanlı. Birçok forumda olan haberlere göre LoL Urf modunun 2021 Haziran veya Temmuz ayında tekrar oyuna eklenmesi gündemde. Ancak net bir tarih bilinmemektedir. Bundan dolayı LoL Urf modu için heyecanlı birçok oyuncunun bir süre daha beklemesi gerekiyor.

League of Legends ile ilgili daha fazla haber ve içerik için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın, herkese keyifli oyunlar dileriz. Teknoloji ve oyun hakkında daha fazla içeriğe ulaşmak için teknobiyom.com‘u ziyaret edin. Ayrıca daha fazla haber için Instagram, Facebook ve Twitter  hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.