PetrolHead: Efsane Arabalar Arkadaş Nasıl Eklenir, Arkadaşlarla Birlikte Oynama

PetrolHead: Efsane Arabalar oyununda bir diğer seçenek ise oyundaki arkadaşlarınızı bularak veya arkadaşlarınızı çeşitli yollarla ekleyerek birlikte oyun oynayabilmenizdir. Multiplayer oynama bölümünden ulaşabileceğiniz bu seçenek ile arkadaşlarınızı oyundan ekleyebilir ve amansız bir yarışa katılabilirsiniz.

Oyun, yeni çıkmasıyla birlikte Dünya çapında birçok ülkede pazara sunuldu ve indirilebilir hale geldi. Çok fazla oyuncu tarafından indirilip denenen oyun, birçok oyuncunun da beğenisini kazanmayı başardı. Daha pek çok geliştirmeye tabii tutulacak oyunda şimdiden kemik bir kitle yer edinmeye başladı. Tamamıyla Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen bu oyun, istenildiği takdirde bu tarz oyunların da ülkemizde yapılıp pazara sürülebildiğini kanıtladı. Birçok yabancı firmanın yarış oyunları üzerine çeşitli oyunlarının olmasının yanında ülkemizden de böyle bir yapımın sektöre giriş yapması çok sevindirici bir haber. Oyunun desteklenmesi gerektiğini düşünüyor ve Türk yapımcıların çıkardıkları oyunları sitemizde detaylıca incelemekten büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Oyunda Arkadaş Nasıl Eklenir?

Oyunun ana sayfasında bulunan ”Arkadaşlar” sekmesinden ulaşabileceğiniz arkadaş ekleme panelinden çeşitli ayarlamaları yapabilir ve arkadaşlarınızı yönetebilirsiniz. Burada bulunan pencere üzerinden arkadaşlarınızı görebilir ve onlara davet yollayabilirsiniz. Ayrıca yine sol taraftaki bölümden gelen arkadaşlık isteklerini onaylayabilir veya yok sayabilirsiniz.

Bu sayfa yer alan ”Arkadaşları Davet Et” seçeneği üzerinden çeşitli yollar yardımıyla arkadaşlarınıza davet linkini gönderebilirsiniz. Mesaj yolu ile, WhatsApp yolu ile veya herhangi bir sosyal medya iletişim bölümü üzerinden bu linki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca yine aynı panelde karşınıza çıkan ”Reference ID” sayesinde de arkadaşlarınızı manuel olarak ekleyebileceğiniz bir bölüme de ulaşabilirsiniz. Bu ID’yi arkadaşlarınızla paylaşabilir ve aynı panel üzerinde bulunan ”Arkadaşları Bul” seçeneği üzerinden bu kodu girerek onları ekleyebilirsiniz. Bu yöntem, otomatik davet yöntemi çalışmayan oyuncular için işe yarayabilir bir seçenek olarak karşımıza çıkmakta.

Arkadaşlarınızı ekledikten sonra da ”Oda Oluştur” seçeneği üzerinden, eklediğiniz arkadaşları odanıza davet ederek birlikte oyuna girebilirsiniz. Ayrıca oyuna yeni bir güncelleme ile birlikte yakında eklenecek olan bir diğer özellik ise ”Hediye Gönder” seçeneği. Bu seçenek sayesinde arkadaşlarınıza çeşitli hediyeler gönderebileceksiniz. Bu da oyun içindeki arkadaşlıklarınızı daha çok pekiştirmenize imkan sağlayacak.