Knight Online Mobile APK İndir, Knight Online Android ve iOS Telefondan Nasıl Oynanır? 2021 Güncel

Türkiye’de birçok oyuncunun yıllardır oynadığı ve eski dönemin en popüler oyunlarından bir tanesi olan Knight Online, mobil platformlarda oynanabilecek şekilde geliştirildi ve piyasaya sunuldu. Oyunun yapımcısı NTTGame tarafından değil de bağımsız bir ekip tarafından geliştirilen Knight Online Mobile oyunu APK olarak ve iOS dosyası olarak indirilebilmekte ve aktif olarak Android ve iOS cihazlardan oynanabilmektedir.

Uzun yıllardır birçok oyuncunun da merakla beklediği bu gelişme, Knightempire adlı geliştirici grup tarafından açıklandı. Oyunun mobil platformlara uygun şekilde dizayn edildiğini duyuran ve bu versiyonu oyuncuların kullanımına sunan geliştirici ekip, şu anda sadece dışarıdan indirilip kurulabilen bir APK dosyası yayınladıklarını ve ilerideki dönemlerde herhangi bir sorun oluşmaması neticesinde de Knight Online Mobile versiyonunun Google Play ve Apple Store marketlerine eklenebileceğinin de altını çizdiler.

Neredeyse 2 yıllık bir çalışmanın ardından oyun, uzun uğraşlar sonucunda telefon ve tabletler üzerinden oynanabilir duruma geldi. Sürekli yeni gelişmelere sahne olan Knight Online Mobile, her geçen gün yeni özellikler kazanmaya ve güncellemeler almaya da devam ediyor. Geliştirici ekibin oyunlarının arkasında olduklarını ve Knight Online Mobile’ı normal oyundaki birçok özellik ile donatmak istediklerini de söylemeden geçmeyelim. Aktif olarak 1.500-2.000 kişinin oyuna erişebilidiği ve oynadığı gelen haberler arasında. Oyundaki lag problemlerinin oluşmaması adına da yapımcı şirketin sürekli olarak serverlarda güncellemeler yaptığını ve serverları geliştirdiklerini de söyleyelim.

Knight Online Mobile Hangi Cihazlarda Çalışıyor?

Geliştirici ekibin yoğun çabalarının ardından oyunu APK dosyası olarak Android işletim sistemli telefon ve tabletlere indirip rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Siz de Android işletim sistemli bir cihaza sahipseniz eğer Knight Online Mobile’i indirebilir ve gereken izinleri verdikten sonra oyuna erişebilirsiniz.

iOS tarafında ise durumlar biraz karışık. Oyunun sadece Jailbreak’li cihazlarda çalıştığı ve her Apple marka cihaza uygun olmadığı söyleniyor. İlerleyen zamanlarda gerekli izinlerin de alınmasıyla birlikte oyun, herkes tarafından erişilebilir bir hale getirilebilir.

Knight Online Mobile ile Normal Knight Online Aynı Oyun Mu?

Her ne kadar oyunun bağımsız olarak geliştirilen bu mobil sürümünde birçok özellik gerçeğe bağlı kalınarak geliştirilse de, Knight Online Mobile normal oyundan farklı bir sunucuda geçmekte. Yani aynı oyunu farklı bir PVP sunucuda oynuyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Kısaca Steam’de de yer alan Resmi sürümde oynadığınız hesaplarınızı mobil sürümde oynayamayacak ve yeni bir hesap açmak zorunda kalacaksınız.

Knight Online Mobile Nasıl İndirilir?

Knight Online Mobile’i indirmek ve oyuna başlayıp eski anılarınızı yad etmek çok kolay. Aşağıda vereceğimiz linkten oyunun sitesine giderek gereken oyun dosyalarını uygun olan cihazlarınıza indirebilir ve Knight Online efsanesini oynamaya mobil cihazlarınız aracılığıyla devam edebilirsiniz. Siteye gittikten sonra uygun olan dosyayı ”İndirmeler” bölümünden bulabilir ve telefonunuza bir bağlantı kablosu yardımıyla aktarabilirsiniz. Dilerseniz de direkt siteyi mobil cihazınızda açabilir ve gereken indirme dosyalarına ulaşabilirsiniz.

Oyunu indirmek için Tıklayınız.

Önemli Not!

Oyunun ve yapımcı şirketin sitemizle hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır ve Teknobiyom sitesi ve yazar kadrosu oluşan herhangi bir problemden kesinlikle sorumlu tutulamaz. Knight Online Mobile versiyonu indirmek tamamıyla kendi insiyatifinizdedir ve oluşabilecek çalınma veya virüslü işlemlerden de tamamıyla siz sorumlusunuz. Oyunu indirdikten sonra oyuna giremezseniz eğer aktif bir bakıma denk gelmiş olabilirsiniz. Belirli bir süre sonra giriş işlemini tekrar deneyebilir veya oyunun sitesine giderek sürüm kontrolü gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji ve oyun hakkında daha fazla içeriğe ulaşmak için teknobiyom.com‘u ziyaret edin. Ayrıca daha fazla haber için Instagram, Facebook ve Twitter  hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.